Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

ПИЈАЦА

 

Пијаца представља једно од најстаријих места продаје пољопривредних производа. Током историје оне су пратиле развој друштвено-економских односа и стално су обогаћиване како новом понудом роба, тако и начином продаје и новом опремом.

Сама пијаца у данашњем смислу, представља простор намењен и комунално опремљен за обављање пољипривредно-прехрамбених и других производа и вршење услуга у промету роба. Опремање, одржавање и коришћење тог простора врши се у складу са важећим прописима.

Данашња пијаца има одговарајућу инфраструктуру и одређен број сталних објеката на њој. Пијаца је временом постала неопходност и традиција. Посебно са све већом потражњом за органским прехрамбеним производима значај пијаце у новије време постаје све већи. 
Инђијска градска пијаца је зелена пијаца која је лоцирана у строгом центру града и простире се на површини од 3.309,19 m² са укупним бројем тезги - .

Поред дела са тезгама намењеним за робну продају, продају воћа, поврћа и других производа, постоји засебан простор намењен продаји млечних производа. 

У пијачном простору ЈКП "Комуналац" Инђија поседује и своју рибарницу са богатим избором свеже и замрзнуте морске и речне рибе.